Корисно та дуже смачно. Крупи для приготування страв й пророщування.
Маш (східна квасоля)
900гр - 100грн
Крупа багата на рослинний білок, магній, калій, натрій, залізо, мінеральні речовини, мікро- та макро- елементи.
Нут український (турецький горох)
900гр - 100грн
Нут багатий на білки і вуглеводи. Регулярне вживання нуту знижує рівень холестерину в організмі людини, зміцнює кісткову тканину. У ньому міститься корисні для імунітету та крові калій та магній, кальцій та фосфор.
Сочевиця червона
900гр - 130грн
У сочевиці велика кількість мікроелементів: кальцій, магній, калій, фосфор, залізо, а також жирні кислоти Омега-3, Омега-6, що впливають на здоров'я шкіри та волосся, імунітет. Сочевиця містить велику кількість білка, який легко засвоюється організмом.
Інші новини