Клітковина гарбузова
У гарбузовому насінні міститься велика кількість поживних речовин, у тому числі рослинних жирів, вуглеводів. Гарбузова клітковина є дієтичним натуральним продуктом харчування.
⠀
Клітковина насіння гарбуза здатна благотворно впливати на стан організму, оберігаючи та захищаючи його від виникнення або розвитку різних захворювань серця, печінки, шлунка та кишечника.
⠀
Багатий склад та широкий спектр корисних властивостей зробили її важливою складовою здорового збалансованого раціону.
Гарбузова клітковина насичує організм такими амінокислотами як гліцин, глутамін, аргінін, феніланін та ваніл, а також білком, ефірними оліями, вітамінами групи В, А, С, Е, Р, Т, К та різними макро-мікроелементами (марганцем, залізом, калієм). , кальцієм і т.д.).⠀ ⠀ Корисні властивості клітковини насіння гарбуза: ⠀ виводить токсичні речовини з організму; ⠀ покращує роботу печінки та шлунково-кишкового тракту;⠀ знижує рівень холестерину в крові; ⠀ нормалізує жировий обмін; ⠀ запобігає інфарктам та інсультам;⠀ допомагає у боротьбі з вірусами;⠀ має протипаразитний ефект.
Клітковина насіння гарбуза містить велику кількість цинку, який у свою чергу позитивно впливає на зміцнення підшлункової залози та печінки, має загоювальну дію і дуже корисний для тих, хто страждає від діабету.
Клітковина гарбузова – 150 грн (60 капсул).
Інші новини