Клітковина розторопші
Клітковина розторопші – сильний сорбент, який здатний захистити печінку від негативного впливу токсинів, відновити її клітини, а також покращити стан організму загалом.
⠀
Клітковина насіння розторопші благотворно впливає на травну систему, прискорюючи обмін речовин та покращуючи роботу кишечника.
⠀
Клітковина розторопші насичена флавоноїдними сполуками (силімарин), які є антиоксидантами, що уповільнюють процеси старіння і підтримують шкіру в тонусі.
До складу клітковини розторопші входять вітаміни А, Е, група В, D, К, жири, токсифолін, органічні кислоти, слиз, протеїни, кверцетин та мінерали: магній, кремній, фосфор, залізо, кальцій, цинк, кремній, мідь. ⠀ ⠀ Властивості клітковини розторопші: ⠀ зміцнює імунну систему;⠀ знижує рівень цукру в крові; ⠀ очищує та стимулює діяльність кишечника;⠀ нормалізує гормональний баланс; ⠀ покращує кровообіг;⠀ виводить токсичні речовини з організму; ⠀ вгамовує почуття голоду;⠀ запобігає утворенню каменів у жовчному міхурі;⠀ допомагає відновлювати зруйновані клітини печінки; ⠀ має противиразковий ефект.
Клітковина розторопші активно використовується в кулінарії, дієтології та для профілактики або запобігання розвитку проблем з печінкою, кишечником та ШКТ. ⠀ Клітковина дуже ефективна при цукровому діабеті, атеросклерозі, авітамінозі та гіпотиреозі. ⠀ Рекомендується вживати клітковину розторопші під час відновлювального періоду після проблем із печінкою, проходження курсу хіміотерапії та для зниження побічного впливу ліків.
Клітковина розторопші – 150 грн (60 капсул)
Інші новини