Рецепт хлібних паличок
Если вы ищете альтернативу⠀традиционному🥖хлебу, то можно приготовить оригинальные хлебные палочки, которые хорошо сочетаются с супом, хумусом, гуакамоле или другими соусами.⠀
Эти палочки не содержит глютен, поэтому палочки порадуют тех, кто исключает его из своего рациона.⠀
⠀
Ингредиенты:⠀
Мука нутовая - 100 гр.⠀
Мука кукурузная - 25 гр.⠀
Крахмал кукурузный - 25 гр.⠀
Сода - 1/2 ч.л⠀
Соль - 1/2 ч.л⠀
Уксус яблочный - 25 гр.⠀
Вода - 75 мл.⠀
Масло горчичное - 2 ст.л⠀
Специи по вкусу⠀
⠀
Приготовление:⠀
Готовим смесь из сухих ингредиентов. Для цього змішуємо два види борошна, крохмаль, соду, сіль, спеції.⠀
В іншій ємності змішуємо яблучний оцет, масло і 50 мл води Вливаємо отриману рідину в приготовлену суху суміш. Вимішуємо тісто, якщо води недостатньо, додаємо решту 25 мл⠀
Тісто виходить пластичне, але його легко розкришити, тому мокрими руками формуємо палички діаметром близько 1-1,5 см. Випікаємо палички в заздалегідь розігрітій до 170 градусів духовці близько 15 хвилин.⠀
Важливо відстежити момент і не пересушити палички. Вони повинні злегка підрум'янитися. В середині випікання можна один раз перевернути на іншу сторону.⠀
⠀
Приємного апетиту.
Эти палочки не содержит глютен, поэтому палочки порадуют тех, кто исключает его из своего рациона.⠀
⠀
Ингредиенты:⠀
Мука нутовая - 100 гр.⠀
Мука кукурузная - 25 гр.⠀
Крахмал кукурузный - 25 гр.⠀
Сода - 1/2 ч.л⠀
Соль - 1/2 ч.л⠀
Уксус яблочный - 25 гр.⠀
Вода - 75 мл.⠀
Масло горчичное - 2 ст.л⠀
Специи по вкусу⠀
⠀
Приготовление:⠀
Готовим смесь из сухих ингредиентов. Для цього змішуємо два види борошна, крохмаль, соду, сіль, спеції.⠀
В іншій ємності змішуємо яблучний оцет, масло і 50 мл води Вливаємо отриману рідину в приготовлену суху суміш. Вимішуємо тісто, якщо води недостатньо, додаємо решту 25 мл⠀
Тісто виходить пластичне, але його легко розкришити, тому мокрими руками формуємо палички діаметром близько 1-1,5 см. Випікаємо палички в заздалегідь розігрітій до 170 градусів духовці близько 15 хвилин.⠀
Важливо відстежити момент і не пересушити палички. Вони повинні злегка підрум'янитися. В середині випікання можна один раз перевернути на іншу сторону.⠀
⠀
Приємного апетиту.
Інші новини