Літній салат
Зараз розпал полуниці і це ідеальний час для фруктових салатів.⠀
Фруктові салати просто робити, але як і в інших страв у фруктових салатів є свої правила.⠀
Бажано поєднувати в ньому солодкий і кислуватий смак плюс різні текстури. Для заправки краще використовувати йогурт — влітку, а взимку — мед з травами і цитрусовим соком.⠀
⠀
Отже, нам знадобиться:⠀
400 гр полуниці⠀
2 авокадо⠀
1 ст. лож. лимонного соку⠀
3-4 ківі⠀
3-4 ст. лож. меду⠀
1 ч. лож. цедри лимона⠀
1-2 ст. лож. конопляного масла⠀
50-60 гр листя салату⠀
жменя горіхів пекан (можна використовувати будь-які інші горіхи)⠀
сіль за смаком⠀
⠀
Приготування:⠀
Полуницю наріжте скибочками. Авокадо очистити, м'якоть наріжте середніми шматочками. Збризніть лимонним соком і трохи посоліть. Ківі очистіть, розріжте навпіл, наріжте скибочками, як полуницю.⠀
Для заправки використовуйте натуральний веганські йогурт або соус з кешью або мигдальних горіхів, або змішайте мед, цедру, конопляне масло. Полуницю, ківі та авокадо швидко перемішайте з листям салату і заправкою. Посипте крупно порубаними горіхами і відразу подавайте.⠀
⠀
Приємного апетиту.
Фруктові салати просто робити, але як і в інших страв у фруктових салатів є свої правила.⠀
Бажано поєднувати в ньому солодкий і кислуватий смак плюс різні текстури. Для заправки краще використовувати йогурт — влітку, а взимку — мед з травами і цитрусовим соком.⠀
⠀
Отже, нам знадобиться:⠀
400 гр полуниці⠀
2 авокадо⠀
1 ст. лож. лимонного соку⠀
3-4 ківі⠀
3-4 ст. лож. меду⠀
1 ч. лож. цедри лимона⠀
1-2 ст. лож. конопляного масла⠀
50-60 гр листя салату⠀
жменя горіхів пекан (можна використовувати будь-які інші горіхи)⠀
сіль за смаком⠀
⠀
Приготування:⠀
Полуницю наріжте скибочками. Авокадо очистити, м'якоть наріжте середніми шматочками. Збризніть лимонним соком і трохи посоліть. Ківі очистіть, розріжте навпіл, наріжте скибочками, як полуницю.⠀
Для заправки використовуйте натуральний веганські йогурт або соус з кешью або мигдальних горіхів, або змішайте мед, цедру, конопляне масло. Полуницю, ківі та авокадо швидко перемішайте з листям салату і заправкою. Посипте крупно порубаними горіхами і відразу подавайте.⠀
⠀
Приємного апетиту.
Інші новини