Псиллиум
Друзі, продовжуємо радувати вас новинками!⠀
І сьогодні представляємо довгоочікуваний усіма псиллиум.⠀
⠀
Псиллиум - лушпиння насіння подорожника походить від рослини, відомого як Plantago ovata (подорожник яйцеподібний), батьківщиною якої є Південна і Західна Азія.⠀
⠀
Користь псиллиума👇⠀
Дозволяє контролювати рівень глюкози⠀
Дослідження показали, що додавання в раціон лушпиння псиллиума дозволяє контролювати стрибки цукру в крові після прийому їжі, за рахунок зниження кількості всмоктується вуглеводів.⠀
⠀
Покращує здоров'я серцево-судинної системи⠀
Коли насіння подорожника вбирають воду, утворюється желеподібна маса, яка, за принципом схожим з механізмом дії препаратів, що знижують холестерин, може відігравати важливу роль у зниженні «поганого» холестерину не надаючи ніякого впливу на «хороший» холестерин. ⠀
⠀
Сприяє втраті ваги⠀
Лушпиння псиллиума, завдяки високому вмісту клітковини, може стати чудовим допоміжним засобом для схуднення. Дослідження показали, що продукт допомагає уповільнити процес перетравлення їжі в шлунку і посилити відчуття ситості після їжі.⠀
⠀
Покриває добову потребу організму у клітковині⠀
В 1 ч. лож. лушпиння псиллиума міститься цілих 5 гр. клітковини. Це близько 15% щоденних потреб організму у клітковині. Ви отримаєте таку кількість клітковини якщо з'їсте 200 гр. брокколі, приготованою на пару. Клітковину важливо споживати щодня, особливо тим, хто слідує низкоуглеводной дієті, 1-2 ч. лож. лушпиння псиллиума в день можуть допомогти швидко і ефективно усунути дефіцит клітковини в раціоні.⠀
⠀
Допомагає забезпечити нормальну роботу кишечника⠀
Для забезпечення здоров'я і запобігання шлунково-кишкових захворювань, таких як замок і геморой, необхідно забезпечити нормальну функцію кишечника.⠀
⠀
Дослідження показали, що псиллиум має виражений послаблюючий ефект і допомагає поліпшити функцію кишечника. ⠀
Порівняно з ін. джерелами харчових волокон, псиллиум є одним з найбільш ефективних добавок при проблемах з кишечником. ⠀
І сьогодні представляємо довгоочікуваний усіма псиллиум.⠀
⠀
Псиллиум - лушпиння насіння подорожника походить від рослини, відомого як Plantago ovata (подорожник яйцеподібний), батьківщиною якої є Південна і Західна Азія.⠀
⠀
Користь псиллиума👇⠀
Дозволяє контролювати рівень глюкози⠀
Дослідження показали, що додавання в раціон лушпиння псиллиума дозволяє контролювати стрибки цукру в крові після прийому їжі, за рахунок зниження кількості всмоктується вуглеводів.⠀
⠀
Покращує здоров'я серцево-судинної системи⠀
Коли насіння подорожника вбирають воду, утворюється желеподібна маса, яка, за принципом схожим з механізмом дії препаратів, що знижують холестерин, може відігравати важливу роль у зниженні «поганого» холестерину не надаючи ніякого впливу на «хороший» холестерин. ⠀
⠀
Сприяє втраті ваги⠀
Лушпиння псиллиума, завдяки високому вмісту клітковини, може стати чудовим допоміжним засобом для схуднення. Дослідження показали, що продукт допомагає уповільнити процес перетравлення їжі в шлунку і посилити відчуття ситості після їжі.⠀
⠀
Покриває добову потребу організму у клітковині⠀
В 1 ч. лож. лушпиння псиллиума міститься цілих 5 гр. клітковини. Це близько 15% щоденних потреб організму у клітковині. Ви отримаєте таку кількість клітковини якщо з'їсте 200 гр. брокколі, приготованою на пару. Клітковину важливо споживати щодня, особливо тим, хто слідує низкоуглеводной дієті, 1-2 ч. лож. лушпиння псиллиума в день можуть допомогти швидко і ефективно усунути дефіцит клітковини в раціоні.⠀
⠀
Допомагає забезпечити нормальну роботу кишечника⠀
Для забезпечення здоров'я і запобігання шлунково-кишкових захворювань, таких як замок і геморой, необхідно забезпечити нормальну функцію кишечника.⠀
⠀
Дослідження показали, що псиллиум має виражений послаблюючий ефект і допомагає поліпшити функцію кишечника. ⠀
Порівняно з ін. джерелами харчових волокон, псиллиум є одним з найбільш ефективних добавок при проблемах з кишечником. ⠀
Інші новини