Рецепт цукерок
Попереду святкові дні та багато вихідних, пропонуємо прикрасити святковий стіл корисними солодощами, тому ділимося простим рецептом смачних цукерок.⠀
⠀
Інгредієнти:⠀
Для шоколаду:⠀
50 гр Какао масло⠀
25 гр какао порошок⠀
25 гр кокосовий цукор ⠀
⠀
Начинка:⠀
200 гр. натурально завяленных фініків⠀
150 гр. м'якої кураги⠀
150 гр. золотого родзинок, краще великого⠀
100 гр. волоських горіхів⠀
100 гр. кешью⠀
1 апельсин⠀
⠀
Приготування:⠀
Дрібно наріжте всі сухофрукти. Порубаєте горіхи. Вимийте апельсин щіткою, обсушіть, зніміть дрібної теркою цедру і вичавити сік.⠀
Смешайте сухофрукты, орехи, апельсиновый сок и цедру. Измельчите в блендере так, чтобы получилась однородная вязкая масса.⠀
Застелите пергаментом поднос. Скатайте из получившейся массы шарики размером с грецкий орех, готовые шарики выкладывайте на поднос.⠀
Измельчите ингредиенты для шоколада, кокосовый сахар измельчить в пудру и растопите все на водяной бане.⠀
Накалывайте шарики на зубочистки и окунайте в шоколад так, чтобы шарики оказались полностью покрыты и возвращайте на поднос с пергаментом.⠀Убираем в холодильник на пару часов до застывания шоколада.⠀
⠀
Цукерки готові, зберігайте цукерки в герметично закритій ємності не довше 10 днів.⠀
⠀
Інгредієнти:⠀
Для шоколаду:⠀
50 гр Какао масло⠀
25 гр какао порошок⠀
25 гр кокосовий цукор ⠀
⠀
Начинка:⠀
200 гр. натурально завяленных фініків⠀
150 гр. м'якої кураги⠀
150 гр. золотого родзинок, краще великого⠀
100 гр. волоських горіхів⠀
100 гр. кешью⠀
1 апельсин⠀
⠀
Приготування:⠀
Дрібно наріжте всі сухофрукти. Порубаєте горіхи. Вимийте апельсин щіткою, обсушіть, зніміть дрібної теркою цедру і вичавити сік.⠀
Смешайте сухофрукты, орехи, апельсиновый сок и цедру. Измельчите в блендере так, чтобы получилась однородная вязкая масса.⠀
Застелите пергаментом поднос. Скатайте из получившейся массы шарики размером с грецкий орех, готовые шарики выкладывайте на поднос.⠀
Измельчите ингредиенты для шоколада, кокосовый сахар измельчить в пудру и растопите все на водяной бане.⠀
Накалывайте шарики на зубочистки и окунайте в шоколад так, чтобы шарики оказались полностью покрыты и возвращайте на поднос с пергаментом.⠀Убираем в холодильник на пару часов до застывания шоколада.⠀
⠀
Цукерки готові, зберігайте цукерки в герметично закритій ємності не довше 10 днів.⠀
Інші новини