Рецепт веган паски.
Напередодні Великодня представляємо вашій увазі рецепт паски без використання дріжджів, яєць, молочної продукції:
⠀
Інгредієнти:⠀
Банан - 1 шт⠀
Родзинки - 50 гр.⠀
Сік лимонний - 5 мл⠀
газована Вода - 240 мл⠀
Борошно пшеничне - 250 гр.⠀
Розпушувач для тіста - 10 гр.⠀
Олія соняшникова - 30 мл⠀
кокосовий Цукор - 100 гр.⠀
Цукрова пудра - 100 гр.⠀
Сіль - за смаком⠀
Апельсиновий сік - 50 мл⠀
⠀
Приготування:⠀
Подрібніть банан в пюре і додайте апельсиновий сік. У велику миску просейтете борошно з розпушувачем і сіллю. ⠀
В іншій мисці змішайте банан з соком, 210 мл мінеральної води, рослинним маслом і цукром. При бажанні доповніть родзинками.⠀⠀
Розкладіть тісто по формах для випічки пасок, змастити їх маслом або вистелена папером для випічки. Відправте в розігріту до 180 °С духовку на 50-60 хвилин.⠀
⠀
Тим часом змішайте 40 мл мінеральної води з цукровою пудрою і лимонним соком в невеликій каструлі. Нагрійте на середньому вогні і варити близько 5 хвилин до загустіння глазурі.⠀
⠀
Покрийте глазур'ю остиглий паска.⠀
Світлої вам Великодня!⠀
⠀
Інгредієнти:⠀
Банан - 1 шт⠀
Родзинки - 50 гр.⠀
Сік лимонний - 5 мл⠀
газована Вода - 240 мл⠀
Борошно пшеничне - 250 гр.⠀
Розпушувач для тіста - 10 гр.⠀
Олія соняшникова - 30 мл⠀
кокосовий Цукор - 100 гр.⠀
Цукрова пудра - 100 гр.⠀
Сіль - за смаком⠀
Апельсиновий сік - 50 мл⠀
⠀
Приготування:⠀
Подрібніть банан в пюре і додайте апельсиновий сік. У велику миску просейтете борошно з розпушувачем і сіллю. ⠀
В іншій мисці змішайте банан з соком, 210 мл мінеральної води, рослинним маслом і цукром. При бажанні доповніть родзинками.⠀⠀
Розкладіть тісто по формах для випічки пасок, змастити їх маслом або вистелена папером для випічки. Відправте в розігріту до 180 °С духовку на 50-60 хвилин.⠀
⠀
Тим часом змішайте 40 мл мінеральної води з цукровою пудрою і лимонним соком в невеликій каструлі. Нагрійте на середньому вогні і варити близько 5 хвилин до загустіння глазурі.⠀
⠀
Покрийте глазур'ю остиглий паска.⠀
Світлої вам Великодня!⠀
Інші новини