Кокосова борошно
Кокос – ну хто не любить поласувати м'якоттю цього екзотичного плоду, який прийшов до нас з Південно-Східної Азії. На батьківщині кокос вважається незамінним суперпродукт, з кіт. роблять масло, молоко, кокосову стружку і борошно.⠀
Кокосова борошно вигідно відрізняється від всім відомої пшеничного.⠀
Вона є безглютенової, а значить відмінно підходить для раціону людей, які страждають непереносимістю цієї речовини – целіакію.⠀
⠀⠀
Є рекордсменом за вмістом клітковини і білка в порівнянні з аналогічними борошняними продуктами. Велика кількість клітковини дозволяє підтримувати травлення в нормі, а також пояснює користь продукту для людей, страждаючих цукровим діабетом – харчові волокна і складні вуглеводи не провокують різкого стрибка рівня цукру в крові і забезпечують продукту низький глікемічний індекс.⠀
⠀
Полезные насыщенные жиры в составе мякоти плода являются природным источником энергии для нашего организма, а также заботятся о здоровье волос, ногтей и кожных покровов. Женщинам особенно необходимо получать достаточное количество полезных растительных жиров вместе с пищей.⠀
⠀
Многие жиры находятся в форме триглицеридов с цепью средней длины. Они помогают снижать аппетит и сжигать отложенные жиры.⠀
В кокосовой муке сбалансировано соотношение жирных кислот в химическом составе, что важно для полноценного снабжения организма.⠀
Вона універсальна! Її смак легкий і ненав'язливий, на відміну від кокосових плодів, що розширює сферу її застосування.⠀
⠀⠀
Ми готуємо борошно з індонезійської стружки. Після того, як віджали масло, ми подрібнюємо її в блендері і отримуємо чистий, найсвіжіший продукт, який смачно їсти навіть просто так.
З кокосової борошна виходять чудові млинці, кекси, торти і печиво.⠀
Кокосова борошно вигідно відрізняється від всім відомої пшеничного.⠀
Вона є безглютенової, а значить відмінно підходить для раціону людей, які страждають непереносимістю цієї речовини – целіакію.⠀
⠀⠀
Є рекордсменом за вмістом клітковини і білка в порівнянні з аналогічними борошняними продуктами. Велика кількість клітковини дозволяє підтримувати травлення в нормі, а також пояснює користь продукту для людей, страждаючих цукровим діабетом – харчові волокна і складні вуглеводи не провокують різкого стрибка рівня цукру в крові і забезпечують продукту низький глікемічний індекс.⠀
⠀
Полезные насыщенные жиры в составе мякоти плода являются природным источником энергии для нашего организма, а также заботятся о здоровье волос, ногтей и кожных покровов. Женщинам особенно необходимо получать достаточное количество полезных растительных жиров вместе с пищей.⠀
⠀
Многие жиры находятся в форме триглицеридов с цепью средней длины. Они помогают снижать аппетит и сжигать отложенные жиры.⠀
В кокосовой муке сбалансировано соотношение жирных кислот в химическом составе, что важно для полноценного снабжения организма.⠀
Вона універсальна! Її смак легкий і ненав'язливий, на відміну від кокосових плодів, що розширює сферу її застосування.⠀
⠀⠀
Ми готуємо борошно з індонезійської стружки. Після того, як віджали масло, ми подрібнюємо її в блендері і отримуємо чистий, найсвіжіший продукт, який смачно їсти навіть просто так.
З кокосової борошна виходять чудові млинці, кекси, торти і печиво.⠀
Інші новини