Продавець крамниця товарів для здоров'я ДОБРІ™ розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2003 відгуків
+380 (63) 673-70-36
+380 (50) 203-77-11
вул. Катерини Ступницької, 5, Київ, Україна
Кошик
Добрі™. Магазин оригінальної продукції

Терміни зберігання масел з дубового преса.

Терміни зберігання масел з дубового преса.
Для зручності ми зібрали в одному пості актуальну інформацію для всіх, хто любить наші олії.
Терміни зберігання наших олій:

Кедрове масло:
⁃ 3 місяці при температурі 15-25°С.
⁃ після відкриття - 1 місяця. Зберігати при температурі 5-15°С

Кунжутне масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С

Масло чорного кунжуту:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С

Кокосове масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 6 місяців.

Соняшникова олія:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С

Макове масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С

Олія конопляна:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення;
⁃ після розтину - 3 місяці.

Лляне масло з дубового преса:
⁃ 21 день з дати виготовлення.

Масло волоського горіха:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення;
⁃ після розтину - 3 місяці.

Олія з насіння гарбуза Гляйсдорфер:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С

Гірчичне масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С

Масло чорного кмину Калінджі :
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С

Олія абрикосових кісточок:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення;
⁃ після розтину - 3 місяці. при температурі 5-15°С.

Олія насіння Чіа:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення при температурі 5-15°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С

Олія насіння розторопші:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення при температурі 5-15°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С

Масло мигдалевого горіха:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення при температурі 5-15°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С.

Всі сыродавленные олії можливо зберігати просто в кухонній шафі, але ми завжди радимо в холодильнику, так як це зберігає свіжість продукту ще більше!

Щоб отримати максимальну користь і з великим задоволенням вжити наші масла, рекомендуємо використовувати їх протягом 6 місяців, не дивлячись на більш тривалий термін зберігання.
Інші новини

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner