Терміни зберігання масел з дубового преса.
Для зручності ми зібрали в одному пості актуальну інформацію для всіх, хто любить наші олії.
Терміни зберігання наших олій:
Кедрове масло:
⁃ 3 місяці при температурі 15-25°С.
⁃ після відкриття - 1 місяця. Зберігати при температурі 5-15°С
Кунжутне масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Масло чорного кунжуту:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Кокосове масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 6 місяців.
Соняшникова олія:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Макове масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Олія конопляна:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення;
⁃ після розтину - 3 місяці.
Лляне масло з дубового преса:
⁃ 21 день з дати виготовлення.
Масло волоського горіха:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення;
⁃ після розтину - 3 місяці.
Олія з насіння гарбуза Гляйсдорфер:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Гірчичне масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Масло чорного кмину Калінджі :
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Олія абрикосових кісточок:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення;
⁃ після розтину - 3 місяці. при температурі 5-15°С.
Олія насіння Чіа:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення при температурі 5-15°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Олія насіння розторопші:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення при температурі 5-15°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Масло мигдалевого горіха:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення при температурі 5-15°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С.
Всі сыродавленные олії можливо зберігати просто в кухонній шафі, але ми завжди радимо в холодильнику, так як це зберігає свіжість продукту ще більше!
Щоб отримати максимальну користь і з великим задоволенням вжити наші масла, рекомендуємо використовувати їх протягом 6 місяців, не дивлячись на більш тривалий термін зберігання.
Терміни зберігання наших олій:
Кедрове масло:
⁃ 3 місяці при температурі 15-25°С.
⁃ після відкриття - 1 місяця. Зберігати при температурі 5-15°С
Кунжутне масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Масло чорного кунжуту:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Кокосове масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 6 місяців.
Соняшникова олія:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Макове масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Олія конопляна:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення;
⁃ після розтину - 3 місяці.
Лляне масло з дубового преса:
⁃ 21 день з дати виготовлення.
Масло волоського горіха:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення;
⁃ після розтину - 3 місяці.
Олія з насіння гарбуза Гляйсдорфер:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Гірчичне масло:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Масло чорного кмину Калінджі :
⁃ 12 місяців з дати виготовлення, при температурі 15-25°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Олія абрикосових кісточок:
⁃ 12 місяців з дати виготовлення;
⁃ після розтину - 3 місяці. при температурі 5-15°С.
Олія насіння Чіа:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення при температурі 5-15°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Олія насіння розторопші:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення при температурі 5-15°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С
Масло мигдалевого горіха:
⁃ 6 місяців з дати виготовлення при температурі 5-15°С.
⁃ після розтину - 3 місяці. Зберігати при температурі 5-15°С.
Всі сыродавленные олії можливо зберігати просто в кухонній шафі, але ми завжди радимо в холодильнику, так як це зберігає свіжість продукту ще більше!
Щоб отримати максимальну користь і з великим задоволенням вжити наші масла, рекомендуємо використовувати їх протягом 6 місяців, не дивлячись на більш тривалий термін зберігання.
Інші новини