Святковий салат
Хтось заздалегідь готується до новорічних свят, а хтось залишає все на останній момент, тому ми підготували для тебе рецепт салату на новорічний стіл.⠀
⠀
Готовий(а) до новим незвичайним поєднанням смаків? Тоді цей салат з фенхелем, цитрусовими і горіхами – те, що тобі потрібно.⠀
⠀
Це незвичайне поєднання ароматного фенхелю, солодкого апельсина і терпкого грейпфрута нікого не залишить байдужим. Додамо до цього трохи свіжої м'яти, поживних лісових горіхів і гострого перцю чилі – справжній вибух смаку забезпечений!⠀
⠀
ІНГРЕДІЄНТИ⠀
1 шт. рожевий грейпфрут⠀
5 шт. апельсин⠀
150 г цибулина фенхелю⠀
20-30 г ядра лісових горіхів (смажені)⠀
3 гілочки петрушки⠀
2 гілочки м'яти⠀
1 щіпка пластівців перцю чилі⠀
30 мл. олії волоського горіха⠀
10 мл винний оцет⠀
1 щіпка насіння фенхелю⠀
Сіль за смаком⠀
⠀
ПРИГОТУВАННЯ:⠀
Грейпфрут очистити від шкірки, прибираючи і білу частину, щоб позбутися гіркоти.⠀
⠀
Апельсин (1-1,5 шт.) очистити і нарізати спочатку півкільцями, потім порізати навпіл.⠀
⠀
Фенхель порізати тонкими пластинками.⠀
Викладіть в салатник фенхель, цитрусові, додати щіпку насіння фенхелю.
⠀
Від стебел петрушки (3 гілочки) відокремити листя і додати до салату. Влити 10 мл винного оцту.⠀
⠀
Смажені лісові горіхи розчавити ножем. Можна використовувати будь-які інші горіхи.⠀
Додаємо горіхи в салат. Вливаємо 30 мл олії волоського горіха.⠀
⠀
Додай щіпку пластівців перцю чилі, посолити за смаком і перемішати салат.⠀
При подачі прикрасити салат цілими листочками м'яти.⠀
⠀
Наш святковий салат готовий.⠀
⠀
Готовий(а) до новим незвичайним поєднанням смаків? Тоді цей салат з фенхелем, цитрусовими і горіхами – те, що тобі потрібно.⠀
⠀
Це незвичайне поєднання ароматного фенхелю, солодкого апельсина і терпкого грейпфрута нікого не залишить байдужим. Додамо до цього трохи свіжої м'яти, поживних лісових горіхів і гострого перцю чилі – справжній вибух смаку забезпечений!⠀
⠀
ІНГРЕДІЄНТИ⠀
1 шт. рожевий грейпфрут⠀
5 шт. апельсин⠀
150 г цибулина фенхелю⠀
20-30 г ядра лісових горіхів (смажені)⠀
3 гілочки петрушки⠀
2 гілочки м'яти⠀
1 щіпка пластівців перцю чилі⠀
30 мл. олії волоського горіха⠀
10 мл винний оцет⠀
1 щіпка насіння фенхелю⠀
Сіль за смаком⠀
⠀
ПРИГОТУВАННЯ:⠀
Грейпфрут очистити від шкірки, прибираючи і білу частину, щоб позбутися гіркоти.⠀
⠀
Апельсин (1-1,5 шт.) очистити і нарізати спочатку півкільцями, потім порізати навпіл.⠀
⠀
Фенхель порізати тонкими пластинками.⠀
Викладіть в салатник фенхель, цитрусові, додати щіпку насіння фенхелю.
⠀
Від стебел петрушки (3 гілочки) відокремити листя і додати до салату. Влити 10 мл винного оцту.⠀
⠀
Смажені лісові горіхи розчавити ножем. Можна використовувати будь-які інші горіхи.⠀
Додаємо горіхи в салат. Вливаємо 30 мл олії волоського горіха.⠀
⠀
Додай щіпку пластівців перцю чилі, посолити за смаком і перемішати салат.⠀
При подачі прикрасити салат цілими листочками м'яти.⠀
⠀
Наш святковий салат готовий.⠀
Інші новини