Тростинний цукор виступає у ролі регулятора багатьох патологічних станів. Таким чином виходить, що відмова від білого цукру на користь коричневого перетворить традиційне чаювання на насичення організму мінеральними речовинами та мікроелементами.
Коричневим кольором має тростинний цукор, що не пройшов рафінування. У такому напівфабрикаті є одна з фракцій віджиму — меляса або чорна патока. Вона не тільки забарвлює кристали в характерний золотисто-коричневий колір, але й надає йому оригінального карамельного смаку.
Але головна перевага продукту полягає у підвищеному вмісті мінеральних інгредієнтів.
Містить у своєму складі:
- клітковину та рослинні волокна;
- вітаміни В4, В5 і В6;
- хімічні елементи – насамперед, це кальцій, і навіть селен, мідь, натрій, калій, магній, залізо, цинк, фосфор.
Тростинний цукор містить 400 ккал на 100 г продукту, білків і жирів тут немає, вуглеводів -100 г, енергія 1700 кДж.
Глікемічний індекс - індекс глюкози становить 55 одиниць (нижче, ніж у звичайного бурякового).
Виробництво: Іспанія
Термін зберігання 24 місяці Зберігати при t 20-25 ° C при вологості не більше 70%.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
- Ціна: 300 ₴