Фруктоза – це натуральний цукор, що міститься в солодких ягодах і фруктах. Вживання цієї речовини в помірних кількостях повністю безпечно для організму
Це форма цукру, що міститься у фруктах, натуральних соках і меді. Крім цього, у вигляді сиропу, вона застосовується в харчовій промисловості для виготовлення солодких газованих напоїв, йогуртів, зефіру, випічки і багатьох десертів.
Оскільки глікемічний індекс фруктози становить 19 одиниці – в 4 рази нижче, ніж цукру (80 одиниць) – вона застосовується діабетиками в якості підсолоджувача. Хоча фруктоза містить вуглеводи і енергію, вона помітно менше впливає на рівень цукру в крові.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: енергія - 1670.53 кДж, калорії - 399 ккал, білки - 0 г, жири - 0 г, вуглеводи - 99,80 г.
Виробництво: Туреччина
Форма випуску: білий порошок.
Термін зберігання 18 місяців
Зберігати при t 20-25 ° С при вологості не більше 70%.
Зберігати у закритій упаковці
Основні | |
---|---|
Вага | 400 г |
Країна виробник | Туреччина |
Форма випуску | Розсипний |
- Ціна: 120 ₴