Маш – популярна крупа на сході. Її ще називають квасолею чи боби Дхал.
Це смачна та максимально корисна крупа. З машу роблять багато вегетаріанських страв східної кухні. Дуже корисні проростки машу.
Крупа багата на рослинний білок, магній, калій, натрій, залізо, мінеральні речовини, мікро та макро - елементи.
Харчова цінність на 100 г: 1452,8 кДж, калорійність – 347 ккал, білки – 23,9 г, жири – 12 г, вуглеводи – 64,6 г.
склад: крупа маш.
Країна походження: Індія
Вага 600 г
Рецепт фалафеля
Склянку крупи замочити на 6-8 годин. Перебити замочений Маш у блендері з невеликою кількістю води. Додати сіль, перець, зубчик часнику, паприку. Якщо суміш вийшла рідкою, то додати панірувальні сухарі. Скачати кульки, обкатати в панірувальних сухарях і смажити в олії. Викласти на серветку. Фалафелі готові.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Фасовка | Пакет |
- Ціна: 105 ₴