Розторопша у своєму складі містить активну речовину - Силімарин. Він захищають клітини печінки від негативного впливу отрут і важких металів. Розторопша сприяє швидкому відновленню (регенерації) пошкоджених ділянок функціонально-активних епітелій клітин печінки. Розторопша здатна відновлювати печінку, уражену цирозом.
Розторопшу рекомендується приймати з метою лікування хвороб печінки та органів травлення, цукрового діабету, ожиріння. Також приймають для нормалізації обмінних речовин в організмі, вона сприяють нейтралізації дії алкоголю, виведенню токсинів, застосовуються при ураженні шкіри і зміцнюють імунітет.
Приймати по 1 столову ложку насіння на 300 мл окропу. Настояти, приймати настій ковтками протягом дня. Це активує клітини печінки, сприяє відновленню та очищенню.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 1657.97 кДж, калорійність - 396 ккал, білки - 24 г, жири - 10 г, вуглеводи - 52,50 г, рослинна клітковина - 16,4 г
Термін зберігання 14 місяців при 15-20°С.
Зберігати у закритій упаковці.
Берегти від вологи.
Країна походження насіння: Україна
Основні | |
---|---|
Виробник | Насіння України |
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 14 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
Вага (г) | 250 |
- Ціна: 70 ₴