Насіння кунжуту білого неочищеного з великим вмістом рослинної клітковини
Насіння кремового кольору з сірим відтінком. Без специфічного запаху, мають невелику гіркуватість.
Насіння можна додавати в салати, кондитерські вироби, десерти, кунжутне молоко або кунжутні напої. Добре пророщувати
Підходять для приготування страв як спеція.
Основа кунжутних жирів, складена ненасиченими кислотами. Крім цього, кунжут містить вітаміни групи B, аскорбінову кислоту, незначна кількість вітаміну А та Е, харчові волокна, унікальні фенольні сполуки сезаміну та сезамоліну. Також мінерали, серед яких: кальцій, натрій, калій, магній, залізо та фосфор. За змістом кальцію кунжут залишає поза більшістю молочних. Кунжут володіє антиоксидантним своїм властивістю, служить профілактикою старіння, допомагає при схудненні.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 2348.79 кДж, калорійність - 561 ккал, білки - 14,3 г, жири - 47 г, вуглеводи - 13,1 г, рослинної клітковини - 15 г.
Термін зберігання 24 місяці при t15-25°С. Зберігати у закритій упаковці, берегти від вологи.
Країна-виробник Індія.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Термін придатності | 12 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 250 |
- Ціна: 100 ₴