Насіння гарбуза (голонасінне) для пророщування і приготування страв.
Багато на мікроелементи: цинк, кальцій, магній, фосфор, залізо, калій.
Цинк сприяє виробленню інсуліну, зміцненню імунітету, оптимальним процесам обмінних реакцій.
Мають насіння в складі рослинні антиоксиданти, які захищають клітини мембрани та уповільнюють процес їх старіння.
При вживанні кожен день гарбузового насіння можна:
- знизити поганий холестерин
- знизити рівень цукру в крові
- вони сприяють зниженню ваги
- позбутись нудоти та печії.
Енергетична і харчова цінність в 100 г продукту: 2327.86 кДж, калорійність - 556 ккал, білки - 24,6 г, жири - 45,8 г, вуглеводи - 4,7 г, харчові волокна - 9 г.
Термін зберігання 2 роки при t 15-20 ° С.
Зберігати в закритому упаковуванні.
Насіння не оброблені, тому перевіряйте періодично їх на наявність комах
Берегти від вологи.
Основні | |
---|---|
Виробник | Насіння України |
Країна виробник | Україна |
Фасовка | Пакет |
Тип оброблення | Сирий |
Користувацькі характеристики | |
Термін придатності | 24 міс |
- Ціна: 100 ₴