Суміш овочів та прянощів для східної страви Шурпа (50г)
- Готово до відправки
40 ₴
30 ₴
Шурпа — традиційна страва в країнах Близького Сходу. Має арабське походження та переводиться як густа юшка чи соус.
До Шурпи можна додавати горох, нут, сочевицю, квасолю, Маш. Також готують юшку з домашньою локшиною, крупами та кукурудзою. Це робить Шурпу особливо поживною.
Основою смаку Шурпи є пряності та велика кількість зелені, цибулі, базиліку. Часто додається чорний чи гострий перець.
Склад: паприка різана, коріандр мелений, цибуля рублена, часник, морква, томати, корінь пастернаку, рублена зелень кропу та петрушки, базилік, чилі
Енергетична та поживна цінність у 100 г продукту: 674.07 кДж, калорійність - 161 ккал, білки - 8,4 г, жири - 1,2 г, вуглеводи - 29,1 г.
Продукт готовий до вживання.
Зберігати при t до 25°C у закритому упаковуванні. Берегти від вологи.
Термін зберігання 18 місяців.
Власне виробництво
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Тип спецій | Приправа для перших страв |
Тип | рослинний продукт |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | ДОБРІ |
- Ціна: 30 ₴