Кабачок легко засвоюється і добре впливає на травну систему та здоров'я шкіри.
В ньому міститься велика кількість мінеральних солей (фосфору, калію, кальцію та магнію, а також невелика кількість заліза, натрію та сірки), які надзвичайно важливі для підтримання хорошого обміну речовин в організмі.
Присутність у кабачках вітаміну С, каротину, вітамінів В1, В2 та нікотинової кислоти дуже корисно для здоров'я людини.
Вживання кабачків не викликає подразнення шлунку та кишківника, тому вони корисні для людей, що мають проблеми з функціонуванням шлунково-кишкового тракту, а також для людей, що хворіють на цукровий діабет.
Рекомендують вживати при гіпертонії та захворюваннях печінки. Крім того, пюре кабачків здатне заспокоїти нервову систему та сприяє виведенню з організму надлишку солі, корисне при артритах.
Кабачки – чудовий сечогінний засіб, добре допомагає при набряках; характеризуються протиалергічними властивостями.
Регулярне вживання кабачків, допомагає покращити роботу суглобів. Щоб звільнити організм від шлаків, достатньо, протягом тижня, кожен день вживати 10 г кабачкового борошна.
Пудра використовується як основа для каші, супів, пюре чи тіста. Пудру потрібно залити водою та дати набухнути. Ви отримаєте пюре з кабачків. Далі можна варити, тушити чи додавати до тіста.
Для більшої користі краще вживати у вигляді смузі : 1 чайну ложку пудри залити теплою водою 250 мл, перебити у блендері. Додати зелені, фрукти чи овочі за смаком.
Склад: кабачки сушені, мелені.
Енергетична та харчова цінність у 100 г продукту: 925.28 кДж, калорійність - 221 ккал, білки - 7,8 г, жири - 0,6 г, вуглеводи - 49,2 г. харчові волокна - 20 г.
Термін зберігання 2 роки. Берегти від вологи.Зберігати при t до 28°С
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Склад | кабачок |
Вага | 200 |
Тип | Суспензія |
- Ціна: 250 ₴