Лебеда зелена. Вирощена на власній ділянці та висушена за t 40°С. Трава зберегла всі свої властивості й аромат.
Містить аскорбінову кислоту, каротин, сапоніни, ефірні олії, щавлеву кислоту.
У народній медицині настій трави застосовують від головного болю і як заспокійливий засіб. Використовують для полоскання горла за ангіни , у разі шкірного свербіння. Трава очищає кишківник, виводить з організму токсини.
Трава лебеди має протизапальну, заспокійливу, знеболювальну, відхаркувальну дію. Високий вміст клітковини у свіжій сировині робить рослину ефективно натуральною сорбентом — вживання в їжу молодого листя й пагонів лебеди сприяє очищенню травної системи від шлаків. Чай із листя лебеди п'ють у разі хворобливих і мізерних менструацій.
Свіжа трава докладають до порізів і саден, роблять із неї компреси та розтирання під час радикуліту.
З лебеди можна приготувати найрізноманітніші страви — додають у супи, салати, запіканки, для розчину капусти
Склад: листя лебеди сушені, мелені.
Власне виробництво.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | лобода сушена |
Тип | рослинний продукт |
Форма випуску | трави мелені |
Користувальницькі характеристики | |
Тип спецій | лобода |
- Ціна: 70 грн