Натуральний визрівший мед, Переважно гречаний, містить різнотрав`я та соняшник
Його легко розпізнати за темним кольором та гострим терпким смаком. Кристалізується доволі швидко – через 1-2 місяці після збору. Достатньо 30% пилку з квітів гречки, щоб сорт вважався гречаним медом, Цей мед має підвищений вміст мікроелементів, особливо заліза, тому незамінний при анемії. Він також застосовується для лікування будь-яких патологій роботи судин, наприклад, при вегето-судинній дистонії.
Цей сорт меду має властивість «розшаровуватися» на густіший знизу та рідший зверху, що є нормальним явищем.
Збирається один раз на рік ( середина серпня).
Бджіл не підживлюють цукром. Обробка бджіл проводиться тільки після збору меду і шкідливі речовини в мед не потрапляють.
Солодкий десерт зберіг справжній смак та користь.
Харчова (поживна) цінність у 100 г: енергія -1356.52 кДж, калорійність - 324 ккал, білки - 0,80 г, жири - 0 г, вуглеводи - 80,30 г
Склад: мед гречаний (більше 30%), соняшниковий мед, різнотрав`я.,
Зберігати при t 5-25°С
Термін зберігання: 3 роки
ДСТУ 4497:2005
Виробництво: приватна пасіка, Україна, Полтавська обл.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна банка |
Вид меду | Гречаний |
Об'єм (мл) | 490 |
- Ціна: 170 ₴