Мигдаль додають в шоколад, кондитерські вироби, салати, напої, їдять в чистому вигляді, обсмаженими або свіжими.
Мигдаль з його енергетичною цінністю, вмістом білків і жирів, рекомендований як компонент сніданку або перекусу хворим на діабет.
Містить:
- вітаміни групи В ( тіамін В1, піридоксин В6, пантотенова кислота В5, фолієва кислота)
- вітамін А (бета-каротин)
- вітамін С (аскорбінова кислота)
- Омега 3 і Омега 6
- вітамін Е (токоферол)
- мікро- та макроелементи ( фосфор – 68%; калій – 15%; магній – 66%; кальцій – 26%; марганець – 98%; залізо – 46%; цинк – 27%; мідь – 110%).
Мигдаль незамінний для харчування спортсменів:
- баланс жирів і вуглеводів в мигдалі швидко втамовує відчуття голоду без підвищення рівня цукру в крові;
- мідь позитивно впливає на роботу серця, знижує ризик інфаркту при підвищених навантаженнях;
- магній покращує метаболізм;
- цинк стимулює ріст м’язів.
Свіжий мигдаль в щоденному меню замінить медичні препарати та вітамінні комплекси. 100 г сухого продукту поставляє в організм добову дозу марганцю або половину норми заліза. Корисний при лікуванні хвороб печінки і нирок. У сучасній медицині рекомендують мигдаль як допоміжний засіб для профілактики і лікування сечокам’яної хвороби.
Незамінні жирні кислоти в складі мигдалю допомагають очистити організм і знижувати рівень «поганого» холестерину. Вітаміни Е, А, С – природні антиоксиданти, вони працюють природними бар’єрами на шляху новоутворень, перешкоджають старінню і сприяють загальному зміцненню організму.
Допоможуть горіхи при печії.
Енергетична та харчова цінність у 100 г: 2700.48 кДж, калорійність – 645 ккал, білки – 18 г, жири – 57,7 г, вуглеводи – 16,2 г.
Склад: мигдальний горіх
Країна походження: США.
Термін зберігання – 24 місяці.
Основні | |
---|---|
Тип обробки | Сирий |
Тип | Мигдаль |
Країна виробник | США |
Виробник | БЕТ |
Фасовка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Термін придатності | 24 міс |
Вага (г) | 250 |
- Ціна: 155 ₴