Гарбузовий суп
У дощовий, осінній день хочеться чогось смачного і теплого, пропонуємо вам рецепт простого і швидкого у приготуванні гарбузового супу.⠀
⠀
Запечена в духовці зі спеціями та олією гарбуз надає супу цікавий пряний аромат, тонкий і ніжний смак.⠀
⠀
Гарбуз унікальний овоч, який містить в собі величезну кількість корисних мікроелементів і речовин. Крім того, вживання страв з гарбуза допомагає відновити кислотно-лужний баланс в шлунку і показано людям при гастритах з підвищеною кислотністю.⠀
⠀
Рецепт гарбузового супу:⠀
Картофель, морковь и тыкву вымыть, очистить, порезать кусочками.⠀
Морковь и картофель отварить на пару или в кастрюле с лавровым листом до полуготовности.⠀
Тыкву порезать кубиками, выложить на противень, смешать со специями и растительным маслом и запекать до готовности.⠀
Когда тыква будет готова, выложить её к овощам и проварить до готовности.⠀
⠀
Переложить всё в блендер или погружным блендером измельчить до однородной массы, добавляя любимое растительное молоко до нужной кремовой консистенции. Добавить по вкусу соль, специи.⠀
Знову перелити в каструлю і довести до кипіння на повільному вогні.⠀
⠀
Подавати, прикрасивши гарбузовим насінням.⠀
Легкий, ситний, корисний - ідеальний варіант в дощову осінь.
⠀
Запечена в духовці зі спеціями та олією гарбуз надає супу цікавий пряний аромат, тонкий і ніжний смак.⠀
⠀
Гарбуз унікальний овоч, який містить в собі величезну кількість корисних мікроелементів і речовин. Крім того, вживання страв з гарбуза допомагає відновити кислотно-лужний баланс в шлунку і показано людям при гастритах з підвищеною кислотністю.⠀
⠀
Рецепт гарбузового супу:⠀
Картофель, морковь и тыкву вымыть, очистить, порезать кусочками.⠀
Морковь и картофель отварить на пару или в кастрюле с лавровым листом до полуготовности.⠀
Тыкву порезать кубиками, выложить на противень, смешать со специями и растительным маслом и запекать до готовности.⠀
Когда тыква будет готова, выложить её к овощам и проварить до готовности.⠀
⠀
Переложить всё в блендер или погружным блендером измельчить до однородной массы, добавляя любимое растительное молоко до нужной кремовой консистенции. Добавить по вкусу соль, специи.⠀
Знову перелити в каструлю і довести до кипіння на повільному вогні.⠀
⠀
Подавати, прикрасивши гарбузовим насінням.⠀
Легкий, ситний, корисний - ідеальний варіант в дощову осінь.
Інші новини