Сода та перекис. Як знайти якісну. Як не заплутатись у пропозиціях та знайти лікувальну

Ви часто нам ставите питання про якість. Це дуже добре та правильно. Дізнайтеся більше про продукт. Це ж ваше здоров'я і не можна йому шкодити.
Якість продукту для нас дуже важлива. Адже ми приймаємо соду самі та рекомендуємо нашим близьким. Тому ми поставилися до пошуку чистої соди та цілющого перекису ґрунтовно. Також перед випуском у продаж ми перевірили дію на собі.
Політика нашої компанії – не нашкодь.
Усю продукцію ми перевіряємо на якість і лише тоді виставляємо у нашому магазині.
Ім'я компанії Добрі знайоме в Україні, Європі, США. Також ми надаємо багато унікальної продукції, яку виготовляємо самі.
Співпрацюємо з асоціацією мануальної терапії, з клініками альтернативної медицини, проводимо участь у фестивалях, семінарах та виставках. Де намагаємося показати вам діючі методи та способи для здорового життя. У Києві завжди можна приїхати та скуштувати нашу соду, перекис. Поспілкуватися з нами та подивитися багато різної, оригінальної продукції.
Наша сода
Оптова компанія Solvay виробляє чисту соду для фармацевтичних заводів. Її виробництво є по всій Європі і її якість найвища.
Solvay - це оптова компанія. Її продукція випускається в упаковці мінімальної партії 25 кг (мішок).
Якщо ви бачите пропозиції в інтернеті німецької соди вагою 500 г або 1 кг, то це говорить про те, що продавець фасує соду самостійно у своэ упаковування. Просіть у продавця фото заводського мішка, це дозволить переконатися, що вам пропонують справді оригінальний продукт. Дізнайтесь більше про продукт, поцікавтеся самим продавцем (рейтингом та відгуками), перегляньте всю продукцію. Це дасть вам змогу вибрати якісний продукт.
Коли ви шукаєте соду, то помічаєте, що є американська сода і у всіх продавців вона в однаковій упаковці. Це говорить про те, що є фабричне виробництво та фасування соди в Америці, і є постачання в Україну. І це дає гарантію, що продукт справді виробляється в США.
А що з німецькою? У всіх продавців абсолютно різні упаковки та маркування. Це говорить про те, що немає в Німеччині заводу, який випускає соду в маленьких упаковках. І вся німецька сода (або під назвою німецька) фасується кожним продавцем в Україні індивідуально. Створюється етикетка та маркування, опис. І тоді виникає питання – Яка сода в упаковці? Тому про заводське пакування німецької соди розпитайте у продавця. Уточнюйте про дати випуску (на заводському мішку завжди є ця дата) та просіть фото. Наша компанія має два сертифікати на соду. Це оригінальний сертифікат виробника та сертифікат української лабораторії. Зі зрозумілих причин фото сертифікатів ми не можемо виставити, але завжди раді надати самі сертифікати та дати можливість протестувати соду у нас на складі.
Те, що німецька сода дуже якісна і відрізняється від магазинного ГОСТ, це видно відразу. Варто її розчинити у чистій воді. І смак її набагато м'якший і приємніший. . Її із задоволенням приймають діти. Варто скуштувати нашу соду і ви іншу пити навіть не захочете. Активуэться медична сода швидко і залишається прозора вода. Магазинна і, навіть Американська, сода проходить етап активації довше.
Основна відмінність соди фармацевтичної від харчової, це її чистота. І головне, якість соди дійсно відрізняється від харчової і на смак та на вигляд. Ця сода добре розчиняється без опадів і каламутної води. Приймається дуже м'яко, не викликає неприємних відчуттів. І ще один факт, що ми помітили порівнюючи соду харчову та медичну, це швидші відчутні результати.
На жаль, харчова сода в наш час стала не якісною, вимоги до якості занижені.
Пийте тільки якісну соду і ваше здоров'я буде міцним, імунна система сильною, організм молодим.
ПЕРЕКИС ВОДНЮ
Багато хто зіткнувся з проблемою, знайти перекис без небезпечного консерванту бензоат натрію.
На жаль, виробництво перекису за ГОСТом зникло в нашій країні. Аптекам та підприємствам набагато вигідніше продавати перекис із бензоатом натрію. Це дає можливість зберігати її дуже довго за мінімальної вартості. А так, як перекис не вважається медичними ліками і застосування його тільки зовнішнє, то й до якості немає належного підходу.
Що таке стабілізатор - це інгібітор, який зберігає перекис і надає швидкого випаровування, а консервант - це синтетична добавка, яка дає можливість зберігати перекис дуже тривалий час (не виводиться організмом).
- У медицині використовується стабілізатор - сірчана кислота
- у промисловості-фосфорна кислота
- для дезінфекцій і в аптеках пропонується перекис з консервантом Е211.
- У медичних цілях використовується 3%, 6% або 9%.
У промисловості та для дезінфекції (наприклад інструментів медичних або манікюрних) використовується 30%-50%.
Ми надаємо перекис водню 3% та 9% без консерванту. Її ще називають Акушерський або Гінекологічний перекис. Перекис стабілізований сірчаною кислотою. Має марку-медична.
Що таке сірчана кислота у перекисі і чому вона нам важлива
Перекис виготовляється з кислоти. Переробляється не вся кислота, а залишається мікродоза для стабілізації. Її дозування дуже мале
У шлунковому соку кислоти набагато більше, ніж ви прийняли з перекисом. Стабілізатором ви просто посилили шлунковий сік. Що це важливо і безпечно приймати перекис, ви можете переконатися, вивчивши праці академіка Болотова. На основі сірчаної та соляної кислоти Академік створив бальзам ЦАРСЬКА ГОРІЛЬ.
Підсумок: приймаючи перекис стабілізовану сірчаною кислотою - ви отримуєте посилення шлункового соку, і 100% атомарного кисню. Коли в перекисі консервант е 211 - то ви отримуєте 20% атомарного кисню і 100% консерванту в нирках.
Коли вас злякає наявність сірчаної кислоти - знайте, що вона навіть корисна і допоможе вашому шлунку. Важливо розуміти, що ви приймаєте. Якщо перекис 30% або 35% - переконайтеся, що там немає фосфору чи консерванту. Така концентрація не призначена для використання на людині. А значить до неї можуть додати консервант або ще щось небезпечне. Коли купили перекис великої концентрації – перевірте її. Наллєте пару крапель, додайте трохи води та залиште на повітрі. Якщо вона не ослабне - то в ній консервант.
Ми купуємо перекис водню у українського виробника. Нам надають сертифікат якості, де вказано стабілізатор. Перекис виготовлений за ГОСТом. За саме таким перекисом робилися дослідження. Саме такий перекис входить до складу медичних препаратів.
Не дайте собі зашкодити. Перевірте перекис. Пам'ятайте - харчового перекису або перекису без стабілізатора або консерванту - не існує.