Сода та перекис. Як знайти якісну. Як не заплутатись у пропозиціях та знайти лікувальну

Ви часто нам ставите питання про якість. Це дуже добре.
Дізнавайтеся про продукт більше. Адже це ваше здоров'я і не можна йому шкодити.
Якість продукту для нас дуже важлива. Адже ми приймаємо соду і перекис самі та рекомендуємо нашим близьким. Тому ми ретельно поставилися до пошуку чистої соди та цілющого перекису. Також перед випуском у продаж ми перевіряємо дію на собі. Соду ми приймаємо 6 місяців з перервами. Перекис 3 місяці. І можемо розповісти про результати та дії.
Політика нашої компанії - не нашкодити.
Всю продукцію ми перевіряємо на якість і тільки тоді виставляємо в нашому магазині.
Ім'я компанії Добрі знайоме в Україні, Європі, США. Також ми пропонуємо багато унікальної продукції, яку виробляємо самі.
Співпрацюємо з асоціацією мануальної терапії, з спеціалістами альтернативної медицини, проводимо участь у фестивалях, семінарах та виставках. Де намагаємося показати вам дієві методи для здорового життя.
У Києві завжди можна приїхати та спробувати нашу соду та перекис. Поспілкуватися з нами та подивитися багато різної, оригінальної продукції.
Наша сода
Світова компанія Solvay виробляє чисту соду для фармацевтичних заводів. Її виробництво є по всій Європі. Її якість найвища. Нашу соду ми купуємо у Німеччині.
Будьте уважні!! Solvay- це гуртова компанія. Її продукція випускається в упаковуванні мінімальною партією 25 кг (мішок).
Якщо ви бачите пропозиції в інтернеті упаковування німецької соди 250 г, 500 г або 1 кг, то це говорить про те, що продавець фасує соду самостійно у своє упаковування. Оригінальна заводська упаковка має бути 25 кг. Менше фасування соди у Німеччині не випускається. Просіть у продавця надати вам докази, що сода закуповується в оригінальному заводському мішку. Купити харчову соду у магазинах Німеччини ви не зможете, її у чистому вигляді не виробляють ( вона є тільки у складі розпушувачів). Тому дізнавайтесь більше у продавця про продукт, поцікавтесь про самого продавця, почитайте відгуки, це дасть вам можливість вибрати якісний товар. Коли ви шукаєте соду, то помічаєте, що є американська сода і у всіх продавців вона в однаковому упаковуванні. Це говорить про те, що є фабричне виробництво і фасування соди в Америці, і є постачання в Україну. Це надає гарантію, що продукт дійсно виробляється у США.
А що з німецькою? У всіх продавців абсолютно різне упаковування і маркування. Це говорить про те, що немає у Німеччині заводу, який виробляє соду в маленьких упаковках. І вся німецька сода (або під назвою німецька) фасується кожним продавцем в Україні індивідуально. Створюється етикетка та маркування, опис. Тому виникає питання- Яку саме соду розфасував продавець та що у пакеті? Розпитуйте у продавця більше про соду , про заводське упаковування німецької соди, уточнюйте про дати випуску (на заводському мішку завжди є ця дата та номер партії), просіть фото. Також сетрифікація. Наша компанія має оригінальний сертифікат німецького виробника та сертифікат української лабораторії. З певних причин викласти фото сертифікатів ми не можемо, але завжди є можливість приїхати до нашого складу та ознайомитись з продуктом та сертифікатами.
Для реалізації німецької соди в Україні робиться сертифікат відповідності.
Наша компанія закуповує соду саме в заводському упаковуванні. Та фасуємо вже у тару меншого об'єму і ваги. Для підтвердження відповідності соди, ми надаємо сертифікат, фото оригінального заводського мішка.
Те, що німецька сода дуже якісна і сильно відрізняється від магазинного ГОСТ, це видно відразу. Варто її розчинити в чистій воді. Смак її набагато м'якше і приємніше. Її із задоволенням приймають діти.
Основна відмінність соди фармацевтичної від харчової, це її чистота. Чиста медична сода виробляється тільки лабораторним методом.
Оскільки сода з содових озер Америки або содовий промисловий видобуток вимагає ґрунтовного очищення. І до і класифікації "Медична" ці продукти очистити неможливо. Така сода продається як харчова. Найчастіше її називають - очищена сода. Її застосування один або два рази звичайно не зашкодять вам. Але якщо ви плануєте очистити організм і не завдати йому шкоди, то потрібна тільки медична сода.
І головне, якість соди дійсно відрізняється від харчової на смак і на вигляд. Ця сода добре розчиняється без опадів і каламутної води. Приймається дуже м'яко, не викликає неприємного відчуття. І ще один факт, що ми помітили порівнюючи соду харчову та медичну, це швидкі відчутні результати.
На жаль харчова сода в наш час стала не якісною. У неї додають хім. препарати, які не дають соді злежуватися, вбирати вологу. І вона тоді зберігається без особливих вимог. Ринку така сода вигідніше і вимоги до якості занижені. Також якість очищення соди теж не найкраща.
Є сода Американська. З такою содою теж бажано ознайомиться краще. Адже не вся сода в Америці видобувається з содових озер. Є також і промислове виробництво. Тому переконайтеся, що сода дійсно здобута з озер. Але вона теж є харчовою - не фармацевтичною.
Пийте тільки якісну соду і ваше здоров'я буде міцним, імунна система сильної, організм молодим.
ПЕРЕКИС ВОДНЮ
Ми зіткнулися з проблемою - знайти перекис без Е 211 небезпечного консерванту бензоат натрію.
На жаль, виробництво перекису по ГОСТу зникло в нашій країні. Аптекам і підприємствам набагато вигідніше продавати перекис з бензоатом натрію. Це дає можливість зберігати її дуже довго при мінімальній вартості. А так, як перекис не вважається за медичними ліками та застосування її лише зовнішнє, то і до якості немає належного підходу. Іван Павлович свого часу робив дослідження на перекису водню, яка була стабілізована і не мала небезпечного консерванту Е 211
Що таке стабілізатор - це інгібітор, який зберігає перекис і не дає швидкого розкладатись, а консервант - це синтетична добавка, що не дає руйнуватись пероксиду і зберігає тривалий час ( не виводиться організмом).
- У медицині використовується стабілізатор - сірчана кислота
- В промисловості - фосфорна кислота
- Для дезінфекцій та в аптеках пропонується перекис з консервантом Е211.
У медичних цілях використовується 3%, 6% або 9% перекис
У промисловості й для дезінфекції (наприклад інструментів медичних або манікюрних) використовується 30% -50%.
Ми надаємо перекис водню 3% і 9% без консерванту. Вона також має назву Акушерська або Гінекологічна перекис. Перекис стабілізована сірчаною кислотою. Має марку Медична.
Сірчана кислота в перекису дає можливість її зберегти. Без стабілізатора або консерванту перекис нестабільна та зберігається пару годин. Концентрація 30%-50% розкладається трохи довше.
Якщо вам кажуть, що перекис 35% не має консервантів чи стабілізатора, то такого не буває. І харчового перекису теж не буває.
Буває перекис, яку може випити людина без шкоди для організму. Навіть велика концентрація розкладається і її необхідно зберігати. І головне, щоб її зберігали сірчаною кислотою. Інакше фосфорна кислота небезпечна, а консервант е 211 шкідливий і заборонений в країнах Європи.
Що таке сірчана кислота в перекису і чому вона нам важлива
Перекис виробляється з кислоти. Переробляється не вся кислота, а залишається мікродоза для стабілізації. Її дозування дуже мале, інакше людина отримала б опік. Коли приймаєте нашу перекис з водою, то сірчаної кислоти залишається настільки мало, що вам вона тільки допоможе і не зашкодить. У шлунковому соку сірчаної кислоти набагато більше, ніж ви прийняли з перекисом. Стабілізатором ви просто посилили шлунковий сік. Що це важливо і не небезпечно приймати перекис з сірчаною кислотою, ви можете переконатись, вивчивши труди академіка Бориса Болотова. На основі сірчаної та соляної кислоти академік створив Бальзам "ЦАРСЬКА ГОРІЛКА".
Підсумок:
Приймаючи перекис стабілізовану сірчаною кислотою - ви отримуєте посилення шлункового соку, і 100% атомарного кисню.
Коли в перекису консервант е 211 то ви отримуєте 20% атомарного кисню і 100% консерванту в нирках.
Коли вас лякає наявність сірчаної кислоти - знайте, що вона навіть корисна і допоможе вашому шлунку. Важливо розуміти, що ви приймаєте. Якщо перекис 30% або 35% - переконайтеся, що там немає фосфору або консерванту. Така концентрація не призначена для використання на людині - вона моментально залишить опік. А значить в неї можуть додати консервант або ще щось небезпечне. Адже вона теж не зберігається без консерванту або стабілізатора. Коли купили перекис великої концентрації - перевірте її. Налийте пару крапель, додайте трохи води та залиште на повітрі. Якщо вона не розкладеться за декілька днів та не стане слабшою - то в ній консервант.
Правильний перекис з сірчаною кислотою з часом та при контакті з повітрям розкладається , залишиться вода і стабілізатор. І при попаданні на ранку вже не буде "шипіти". Але пекти буде. Це пече сірчана кислота. А звичного шипіння перекису вже не буде. Перекис з консервантом Е211 залишається не ушкодженою та довго зберігається.
Ми купуємо перекис водню в Українського виробника. Нам надають сертифікат якості, де вказаний стабілізатор. Перекис зроблена по ГОСТу. Саме таку перекис використовував І.П. Неумивакін у своїх дослідженнях. Саме такий перекис входить до складу медичних препаратів.
Не дайте собі нашкодити. Перевірте перекис. Знайте - харчового перекису або перекису без стабілізатора чи консерванту - не існує.